• slide
    slide

Inovativna pjena s učinkom hlađenja za njegu djece s vodenim kozicama

PoxClin®pjena za hlađenje medicinsko je sredstvo od prirodnih sastojaka kao što su Aloe barbadensis i kamilica, a namijenjeno je za njegu djece s vodenim kozicama. Kako znamo, najčešća tegoba kod vodenih kozica je češkanje koje može izazvati dodatne komplikacije ili trajne ožiljke, stoga je liječenje usmjereno prvenstveno na sprečavanje svrbeža.

Šta sadrži PoxClin® pjena za hlađenje?

PoxClin® pjena za hlađenje sadrži prirodne sastojke poput ekstrakta Aloe barbadensis, kamilice i lavande te je stoga sigurna za upotrebu kod djece. Također sadrži rashladne sastojke i ovlaživače koji hlade i vlaže nježnu dječiju kožu pogođenu vodenim kozicama.

Kako proizvod djeluje?

PoxClin® pjena za hlađenje sadrži kompleks 2QR, patentirani inhibitor bakterija koji je izoliran iz biljke Aloe barbedensis. 2QR kompleks stvara fizičku barijeru između bakterija i kože te na taj način sprečava razmnožavanje bakterija na koži i bakterijske infekcije. Smanjenjem mogućnosti infekcije PoxClin® pjena za hlađenje omogućava prirodni proces zacjeljivanja i pomaže spriječiti ožiljke koji mogu nastati zbog češkanja.

Kako se upotrebljava PoxClin® pjena za hlađenje?

Savjetujemo nanošenje najmanje tri puta na dan ili onda kada treba ublažiti simptome.

PoxClin® pjena za hlađenje lagana je i meka pa se može bezbolno nanijeti i na veće površine kože. Pjena se vrlo nježno utrlja u kožu i već kako hlapi uzrokuje efekat hlađenja. Za još veći efekat hlađenja preporučuje se čuvati PoxClin® pjenu za hlađenje u frižideru.

Spremnik sadržava 100 ml PoxClin® pjene za hlađenje.
PoxClin® pjena za hlađenje dostupna je u apotekama.

    PoxClin® pjena za hlađenje
  • hladi i umiruje kožu
  • brzo ublažava svrbež
  • smanjuje mogućnost stvaranja trajnih ožiljaka

Smanjenje svrbeža znači manje češkanja. Manje češkanja smanjuje mogućnost nastanka trajnih ožiljaka ili sekundarnih infekcija.