• slide
    slide

Besplatno preuzmite bojanku

Stranica 1 od 1
1.Ime: *
2.Prezime: *
3.Spol: *ŽM
4.Ulica: *
5.Kućni broj: *
6.Poštanski broj: *
7.Mjesto: *
8.Godina rođenja: *
9.E-mail: *

Ako želite dobijati prilagođene sadržaje s obzirom na starost vaše djece, napišite i sljedeće podatke:

10.Broj djece:

Dajem saglasnost da društvo Medis International d.o.o. Sarajevo i s njim povezana društva koja su upravitelji zbirki ličnih podataka upotrebljavaju moje lične podatke, moj spol, ime, prezime, adresu, adresu e-maila, godine rođenja mene i moje djece te podatke o mojim aktivnostima u vezi s e-novostima (dobijanje i otvaranje poruka, bilježenje klikova na linkove u e-novostima) i da ih obrađuju u sljedeće svrhe koje će nastupiti upotrebom kartice vjernosti, učestvovanjem u različitim akcijskim ponudama ili nagradnim konkursima, komunikacijom putem obične ili elektronske pošte i klikovima na internetskim stranicama proizvoda društva Medis International d.o.o.:

11.Preuzimanje bojanke: *

Želim preuzeti bojanku

12.Slanje Medisovih e-novosti (sa zdravstvenom tematikom):

Želim dobijati Medisove e-novosti (sa zdravstvenom tematikom)

13. Druge svrhe:
Slanje besplatnih uzoraka i prikupljanje mišljenja o njima
Provođenje marketinških istraživanja (traženje mišljenja o kvalitetu proizvoda i usluga te o potrebi za dodatnim proizvodima i uslugama)

Upoznat/-a sam s time da ne mogu dobijati e-novosti, odnosno prilagođene e-novosti, učestvovati u različitim akcijskim ponudama, nagradnim konkursima i marketinškim istraživanjima te dobijati besplatne uzorke ako ne dam saglasnost jer mi Medis International d.o.o. ne može obezbijediti usluge bez obrade mojih podataka.

Upoznat/-a sam s Politikom privatnosti, a time i sa sljedećim: sa zakonskom osnovom za obradu i period čuvanja ličnih podataka; upoznat/-a sam s time da upravitelj može proslijediti moje lične podatke trećim osobama, odnosno povezanim društvima; upoznat/-a sam sa svojim pravima u vezi s obradom ličnih podataka, a posebno s pravom na povlačenje saglasnosti.

Saglasnost mogu povući u bilo kom trenutku na gdpr@medis-health.com bez negativnih posljedica.

Upoznat/-a sam s činjenicom da Medis International d.o.o. može izvesti moje lične podatke u treće države pri čemu su moji lični podaci zaštićeni na odgovarajući način.